View Profile

ODIS
Name
Xana De Silva
Hemstad
Lund
Under utbildning
Nej
Språk/Language
English, German, Swedish
Förmånlig doula
Nej
Om mig
Är även amningsrådgivare, förlossningspedagog, gravidyogalärare, föräldrautbildare och doulautbildare.Jag har en passion för familjer! Mitt mål är att barn ska få den bästa möjliga starten i livet och att föräldrar ska ha stöd och kunskap för att kunna njuta av den spännande resa som föräldraskapet innebär. Vid en förlossning föds inte endast ett barn utan även en mamma och en (ev) pappa. Som doula stödjer jag Er för att Ni ska få föda på Era villkor och enligt Era önskemål. Därmed blir Ni ”empowered” och får en positiv förlossningsupplevelse. Jag hjälper till med amningen, så att det blir rätt och trivsamt från första stunden. Uppstår problem så hjälper jag Er att lösa dessa.
Min son föddes 2001, vid en hemmafödsel. Jag doular sedan 2005, både vid hem- och sjukhusfödslar.Jag erbjuder förberedande samtal/kurs även för Er som inte vill föda med doula.

Jag är även postpartum doula, dvs att jag har samtal med Er om födseln, ger amningsråd, tips om barnskötsel och hjälper till med babyn och praktiska saker i Ert hem.I’m a doula, breastfeeding consultant and childbirth educator. I have lived 5 years in Australia and speak English fluently. I work in Skåne, both as prenatal, birth and postpartum doula. I offer childbirth classes in English. Please visit my homepage for more information in English: www.familjestunden.comIch bin Doula, Stillberaterin und Erziehungsberaterin. Ich bin Schwedin-Österreicherin und spreche sehr gut Deutch. Ich arbeite in Skåne.Jag har startat "Doula med mentor" vilket innebär att en erfaren doula (jag) och en nyutbildad doula arbetar tillsammans. Båda kommer till samtalen under graviditeten och även samtalet efter förlossningen. Det är den nya doulan som har jour och som kommer till förlossningen. Den nya doulan/föräldrarna kan alltid ringa mig under pågående förlossning för att få stöd & råd. Detta erbjuds till lägre pris än en erfaren doula. Maila gärna för mer information!
Mobiltelefon
0733107228
E-post
info@familjestunden.com
Styrelsemedlem
Vice ordförande
Hoppa till verktygsfältet